Punktidevaene avaveerand lõppes Unicsi 16:15 juhtimisel. Venemaa klubi tegi vahe sisse teise veerandajaga, mis võideti 18:7. Seega oli külaliste edu poolajaks 34:22. Kolmanda veerandiga kasvatas Unics edu veelgi ning võttis lõpuks kindla 27-punktise võidu.

Hermet viskas Cramo resultatiivseimana 10 punkti, üheksa silma lisas Janari Jõesaar. Rauno Nurger viskas seitse, Devin Thomas ja Chavaughn Lewis kuus punkti.

Unicsi poolelt viskasid kahekohalise arvu punkti neli meest. Isaiah Canaan kogus 16, Dmitrii Uzinskii 12, Okaro White ja Jamar Smith 10 punkti.


ENNE MÄNGU:

Kalev/Cramo jaoks pole veel kindel, kas kaasa saab teha nende värskeim täiendus, Hispaania kõrgliigast toodud tagamängija Marques Townes, kirjutab Kalev oma koduleheküljel. Enne platsile pääsemist on vaja ameeriklasel korda saada kõik paberid.

Kalev on hetkel 5 võidu ja 12 kaotusega 10. kohal. Kaheksandal ehk viimasel play-offi viival kohal asub Saraatovi Avtodor, kellel on tabelis 8 võitu ja 10 kaotust.

Kaasani Unics on võitnud 18-st mängust 14 ja hoiab teist kohta Peterburi Zeniidi (15-3) järel ja Moskva CSKA (12-5) ees.

Kui meeskonnad omavahel detsembris mängisid, kaotas Kalev/Cramo võõrsil Unicsile 66:83.

Kuna arusaadavatel põhjustel hetkel publikut saali ei lubata, siis eestikeelsete kommentaaridega näeb mängust pilti sport.television.ee.