Rahvusvahelises meedias levivad ikka ja jälle spekulatsioonid kahe ründaja tuleviku osas. Viimasel ajal on rohkem spekuleeritud 22-aastase Mbappe üle, kelle praegune leping PSG-ga kehtib 2022. aasta suveni. L'Equipe'i teatel on klubi juba pakkunud Mbappele uut lepingut, kuid noor mängumees pole seni soovinud seda vastu võtta. Sarnaselt Mbappele lõppeb ka Neymari praegune leping 2022. aasta 30. juunil.

Mängijate seisu kommenteeris hiljuti ka PSG president Nasser Al Khelaifi. "Mbappe ja Neymar on pariislased ning jäävad Pariisi igaveseks!" teatas Al Khelaifi RMC vahendusel.

Klubi president andis intervjuu pärast kolmapäeva õhtul toimunud Meistrite Liiga korduskohtumist Barcelona vahel, mis lõppes 1:1 viigiga. Kahe mängu kokkuvõttes pääses PSG koondtulemusega 5:2 veerandfinaali. "Suur au on jõuda Meistrite Liigas veerandfinaali. Olin juba unustanud, mis juhtus neli aastat tagasi," viitas Al Khelaifi 2017. aasta kevadele, kui PSG võitis Barcelona vastu avamängu 4:0, kuid kaotas kordusmatši 1:6.