McIlroy vahendas 23. veebruaril Los Angeleses autoavarii teinud ja jalaoperatsioonil käinud Tiger Woodsi seisundit Jimmy Falloni talk-show saates "Tonight Show".

Ta ütles, et haiglas viibiv Woods on heas tujus ning peaks umbes nädala pärast koju saama.

"Olen temaga natuke rääkinud. Tal läheb paremini. Arvan, et kõik kutid on talle juba helistanud," vahendab BBC Sport McIlroy öeldut. "Kõik me soovime talle hetkel kiiret paranemist."

Pühapäeval lõppes Floridas Bay Hillis PGA Touri kuuluv golfivõistlus Arnold Palmer Invitational, mille võitis ameeriklane Bryson DeChambeau (-11). McIlroy (-3) jäi jagama kümnendat kohta.

McIlroy sõnul võttis Woods aega isegi tema kehva vormi kallal nuriseda. "Ta sõnumeeris mulle enne viimast vooru mõned julgustussõnad ning kui asjad päris plaanipäraselt ei läinud, oli ta esimene, kes mulle kirjutas: "Mis siin toimub?" Seega isegi haiglavoodis ei anna ta mulle armu."

McIlroy oli üks neist mängijatest, kes viis päeva pärast Woodsi õnnetust kandis Floridas WGC-Workday Championship turniiril Woodsile omast musta ja punast riietust. Woods kirjutas selle peale Twitteris: "Raske on kirjeldada, kui liigutav oli telekat sisse lülitades näha kõiki punastes särkides. Kõik golfarid ja fännid, te tõesti aitate mul sellest raskest ajast läbi tulla."