Röövlid hoidsid kinni väravavahi meigikunstnikust naist Miat ja nende kahte last, tütart Aliciat (5a) ja Alexanderit (2), samal ajal kui teine noaga relvastatud mees mööda perekonna valdusi Cheshire'is koos Robiniga ringi marssis, kirjutab The Sun.

Oma lähedaste elu pärast kartnud 31-aastane Olson loovutas röövlitele hinnalisi juveele ja käekelli. Keegi õnneks röövi käigus viga ei saanud. Inglise meedias ei täpsustata, kui suure röövlite grupiga oli tegemist.

"See polnud lihtsalt rööv, see oli kõige hullem sissetung. Matšeetedega relvastatud gäng ähvardamas sinu naist ja lapsi," kirjeldas juhtunut ajalehele üks allikas.

"Robin oli hirmul. Ta ei muretse materiaalsete asjade pärast, mis varguse ohvriks langesid, vaid sellepärast, millist mõju see tema perele avaldas. Nad on sügavalt traumeeritud. See on iga lapsevanema suurim õudusunenägu. Pere on majast välja kolinud ning klubi on igale mängijale andnud isiklikud turvamehed."

Olsen üüris maja piirkonnas, mis on populaarne paljude Premier League'i mängijate seas.

"Uudis sellest sissemurdmisest on pannud värisema ka teisi jalgpallimaailma inimesi, sest maja rünnati siis, kui nad teadsid, et mängija ja perekond selles viibivad. Kõigil on kästud turvalisust suurendada," lisas allikas.

Vaid mõned nädalad varem oli varguse ohvriks langenud Evertoni peatreener Carlo Ancelotti, kelle Liverpooli lähistelt Crosbys asuvast kodust said suusamaskides pätid kätte seifi. Jõuga avatud seif leiti päev hiljem mahajäetuna ühest Thorntoni autoparklast.