Arktika ralli kujunes Hyundai jaoks võidukaks, kui rallit algusest lõpuni juhtinud Ott Tänak teenis hooaja esimese võidu. Thierry Neuville sai kolmanda ja Craig Breen neljanda koha.

Monte Carlo ralli järel oli olukord Hyundai jaoks hoopis nukram. Toyota sai kaksikvõidu, Neuville küll kolmanda koha, aga Tänak katkestas ja Dani Sordo teenis viienda koha. Tulemuses pettunud Adamo nõudis Monte Carlo ralli järel nii endalt kui meeskonnalt lähenemise muutmist. Sellest kõigest tuli juttu ka Arktika ralli pressikonverentsil.

Hiljuti uuris portaal DirtFish taas Adamolt, mis kahe ralli vahel meeskonnas ikkagi muutus. "Vahel tuleb olla tiiger, et lõvile vastu saada," filosofeeris Adamo.

Kuidas õnnestus Adamol tiiger välja kutsuda? "Pidin enda ametis Monte Carlo ralli järel tegema selgeks, et mida tegin valesti ja mida tuleb paremini teha. Enne Soome saabumist nägin, kuidas kõikidel minu inimestel, sõitjatel ja tiimidel oli teistsugune suhtumine ning see oli minu jaoks väga oluline."

"Sa võid võita või mitte, aga suhtumine annab sulle võitjamentaliteedi," jätkas ta. "Seekord me ei jõudnud lihtsalt esimesena finišisse, vaid olime võitjad. Nägin, kuidas meeskond võitles. See on kõige olulisem asi, mille koju kaasa võtan: võit võib ikka tulla, aga mentaliteet ja otsustavus on oluline."