Mäletatavasti jäi mullune hooaeg pärast märtsis toimunud Mehhiko rallit seisma, hooaeg jätkus septembri alguses toimunud Rally Estoniaga. Kokku sõideti mullu seitse MM-rallit. Portaal Motorsport kirjutab, et WRC hooaja jätkumise nimel töötati FIA rahvusvahelise spordikoodeksi (FIA's Appendix S International Sporting Code) raames välja meetmed, kuidas koroonapandeemia ajal võistlust korraldada. Meetmete hulka kuulusid sotsiaalne distantseerimine, testimine, näomaskide kandmine ja regulaarne kätepesu.

Matton usub, et tänavu õnnestub korralda täispikk hooaeg. "Loomulikult ootab meid jätkuvalt ees väga keeruline periood, seda eriti riikide piiranguid arvestuses. Need piirangud on ka õiged, sest aitavad koroonaviiruse levikut kontrolli all hoida. Vaktsiinide müükipaiskamine tekitab lootust. Samuti on selge, et sõitjad, meeskonnad ja korraldajad tahavad rallidega jätkata," rääkis Matton väljaandele Motorsport.

"Kuigi peame (hooaega) võtma ühe ralli kaupa, aitab koodeks kaasa koostööle kohalike valitsuste ja ministritega," jätkas Matton. "Olen enesekindel, et suudame sel aastal korraldada 12 rallit, sest oleme pannud kalendri paika nii, et meil on ka mõned varuvariandid, mida saab vajadusel kasutada, et täisprogramm ära teha. See pole lihtne, aga arvan, et vaktsiini abil võib samm haaval hakata ka fänne ralli äärde lubama."

Matton vaatas ühtlasi ka järgmise hooaja poole, mil võetakse sarjas kasutusele hübriidtehnoloogia. Möödunud reedel peeti FIA mootorispordi nõukogu koosolek, kus kinnitati viimaks uued regulatsioonid. "See oli viimane punkt, sest põhilised sammud on juba tehtud tänu FIA ja meeskondade inseneridele, kes aitasid regulatsioonid paika panna," sõnas FIA rallidirektor. "Järgmise suure sammuna saame näha, kuidas uusi Rally1 autosid testima hakatakse."