Dortmundi kangelaseks kerkis Erling Haaland, kes lõi kordusmängus mõlemad väravad. Norra koondise 20-aastane ründetäht on Meistrite liigas jõudnud 14 mänguga kokku juba 20 väravani.

Avamängu kodus 2:3 kaotanud Sevilla suutis vastata kahe Youssef En-Nesyri väravaga - neist teine 90. minutil -, kuid päästvat kolmandat tabamust enam ei sündinud.

Juventuse ja Porto mäng Torinos pakkus rohkesti draamat. Avamängu kodus 2:1 võitnud Porto asus 19. minutil Sergio Oliveira realiseeritud penaltist juhtima ja võitis avapoolaja 1:0. See tähendas, et Itaalia tippklubi pidi 45 minutiga vastama kahe väravaga ja oma puuri puhtana hoidma, et päästa mäng lisaajale.

Kohe teise mängupoole alguses jõudiski Federico Chiesa kiiresti sihile, tuues tabloole viigi 1:1. Viis minutit hiljem tabas külalisi teine suur tagasilöök, kui Mehdi Taremi hankis teise kollase kaardi ja jättis Porto vähemusse. Juventusel kulus seejärel kümme minutit, et arvuline ülekaal realiseerida ning Chiesa lõi 2:1. Juventus jätkas surumist normaalaja lõpuni, kuid kuna rohkem väravaid ei sündinud, ootas ees lisaaeg.

Lisaaega valitses alguses taas Juventus, kuid hoopis kümnekesi mänginud Porto jõudis esimesena sihile. Oliveira teenis 115. minutil karistuslöögi ja saatis selle suurepärase löögiga võrku! Juventus vajas seejärel edasipääsuks juba kahte väravat. Adrien Rabiot suutis kiiresti ühe tagasi lüüa, ent allesjäänud ajaga Juventus rohkemat ei suutnud ja Itaalia tippklubi jaoks sai eurosari taas kurva lõpu.

Juventus oli ka mullu Meistrite liigast välja langenud juba kaheksandikfinaalis, kui komistas üllatuslikult Lyoni otsa.

Tänased mängud:
Torino Juventus - FC Porto 3:2 (kokkuvõttes 4:4, võõrsil löödud värav viis edasi Porto)
49., 63. Federico Chiesa, 117. Adrien Rabiot - 19., 115. Sergio Oliveira (pen)

Dortmundi Borussia - Sevilla 2:2 (kokkuvõttes 5:4)
34., 54. (pen) Erling Haaland - 68. (pen), 90. Youssef En-Nesyri