Tegu oli Lääneranniku konverentsi (WCC) poolfinaalmänguga. Gonzaga korvpallitiimi kindel võit polnud üllatus, sest nad pole tänavu kaotanud ühtegi mängu ja USA ülikoolide reitingus hoitakse esimest kohta.

28 minutit mänginud Tassi arvele jäi 8 punkti, 4 lauapalli, 2 vaheltlõiget ja 2 blokki. Ta tabas viiest kahepunktiviskest neli. Vigastatud Böckler kaasa ei teinud. Saint Mary'se resultatiivseim oli 15 punktiga Logan Johnson, Gonzaga kasuks viskas 18 punkti Drew Timme.

Kaotus tähendab, et Saint Mary'se võistkonnal pole enam võimalik NCAA turniirile ehk Märtsihullusele jõuda. Küll ei pruugi nende hooaeg läbi olla, sest praeguse seisuga peaks tiim olema 16 võistkonna seas, kes hakkavad mängima NIT (National Invitation Tournament) nime kandvat "lohutustuniiri".

Märtsihullusele on korralikud võimalused pääseda Oral Robertsi ülikoolil, kus mängib 22-aastane Carlos Jürgens. Jürgens on võrreldes mitmete teiste USA-s mängivate Eesti korvpalluritega vähem tähelepanu saanud, aga sellel hooajal on tema roll Oral Robertsi edus aina suurenenud.

Summit League'i konverentsi poolfinaalis alistas Oral Roberts 90:88 South Dakota State'i. Jürgens mängis 40 minutit ning viskas selle ajaga 13 punkti ja andis 4 söötu.

Konverentsi finaalis kohtub Oral Roberts North Dakota State'iga. Märtsihullusele pääseb kohtumise võitja.