"Mind ei huvita, mida inimesed arvavad. Meie maailm vaatab alati tulevikku, mis on positiivne. Me ei saa jääda minevikku, vastasel juhul räägiksime jätkuvalt Juan Manuel Fangiost kui sõitjate Jumalast," sõnas Motorspordi vahendusel Vettel argentiinlase kohta, kes tuli 1950ndatel viiekordseks maailmameistriks.

"Minu arvates on ta väga eriline sõitja, aga kui küsida praegu 15-aastaselt, kes on Juan Manuel Fangio, siis ta ei oskaks vastata. See pole halb, sest aeg liigub edasi," jätkas sakslane, kes endast maha jääva pärandi pärast ei muretse. "Olen kindel, et kui jätan F1-ga hüvasti, unustatakse mind kiiresti ära. Minul pole sellega probleemi."

"See on ühtlasi põhjus, miks ma ei muretse sellepärast, et pean end inimestele tõestama," jätkas Aston Martini sõitja. "Minu elus on inimesed, kes on mulle viimase kümne aasta jooksul palju andnud ning minu kõrvale sõltumata tulemusest jäänud. Minu arvates liigub F1 väga kiiresti edasi ning mitte ainult kiiruse, vaid ka tulemuste hindamise osas. Nüüd võid tulla eikusagilt ja sind peetakse mõne hea sõidu järel jumalaks. Või - nagu on minu puhul - teenid üle 50 võidu ja sind peetakse keskpäraseks. See lihtsalt on tänapäeval nii."

Viimased kuus hooaega Ferraris sõitnud Vettel esindab alates tänavusest aastast Aston Martinit. Pika karjääri jooksul on 33-aastane sakslane võitnud 53 etappi ning jõudnud poodiumile 121 korral.