Tiisaar ja Korotkov läksid kvalifikatsiooni esimeses ringis vastamisi Hollandi duo Jasper Bouter – Ruben Penningaga ning pidid vastu võtma 0:2 (16:21, 10:21) kaotuse ja langesid konkurentsist, vahendab volley.ee.

Tiisaar ja Korotkov olid enne MK-etappi koos ka Dohas laagris. Miks nad oma tavapäraste paarilistega ei mänginud, saab lugeda SIIT.

Tiisaar võttis Nõlvak-Tiisaare Gerardo´s Toys´i Facebooki lehel mängu kokku järgmiselt: “Rannavõrkpall on ühtepidi väga lihtne mäng. Pane pall sinna, kus vastast ei ole. Kahekesi platsi peal on see koht alati olemas. Vahel on tunne, et neid kohtasi on platsil tohutult – teinekord on justkui vastase käed nii suured ja kaitsemängija on ka absoluutselt igal pool. See laager ja turniiri andis ridamisi kogemusi mõlemast situatsioonist. Meie asi on selgeks saada, mis tingib erinevuse ja õppida mängima selliselt, et kõik võimalused oleks alati teada. Tööriistad meil selleks on olemas, õpetus nende kasutamiseks ka. Jätkame hooga. Väga tänulik selle kogemuse eest.”