"Olen väga-väga õnnelik, kuidas võistlus sujus. Olen täiesti veendunud, et see on masin, mida me soovisime. Meie eesmärgiks oli võita kõiki N-grupi autosid ja ainult üks pääses. Sellest on pisut kahju, et see jäi alistamata, kuid Ken tegi head tööd," kiitis Woda DirtFishile.

"Peame meeles pidama, et see auto oli esimest korda võistlustel ning ta (Ken) tahtis kindlustada, et ühtegi rumalust ei juhtuks. Ta tegi viiendal kiiruskatsel pirueti ja oli selle tõttu väga pettunud - kuid me ei tohi unustada, et konkurendid võistlevad nendel radadel igal aastal. Olen kokkuvõttes hästi õnnelik ja ütleksin, et meie eesmärk sai täidetud," lisas tiimijuht.

Ken Torn ja Timo Taniel, kes sõitsid esmakordselt maailmas uue põlvkonna Ford Fiesta Rally3 masinaga, said Kouvola rallil 11. koha.

Torn kommenteeris võistlust omalt poolt: "Ralli oli äge. Alguses ei saanud küll hästi vedama, aga mida katse edasi, seda paremaks läks. Viimased katsed olid tihedas lumesajus ja vahepealse ajaga oli maha sadanud vähemalt 5-10 cm lund, mis muutis elu päris keeruliseks. Viiendal kiiruskatsel tegime spinni, kuhu kaotasime natuke aega, kuid lõpuks saime auto ilusti lõpuni toodud ja tundus, et meeskond jäi ka meie esitusega rahule. Saime reaalsetes võistlusoludes ka teada, mida saaks paremaks ja kust saab autot ja aega paremaks."