25-aastane ja 195 sentimeetri pikkune Gluditis kogus vastlakuul 19,5 punkti, 3 lauapalli, 4,8 resultatiivset söötu ja 2,5 vaheltlõiget mängu kohta. Kahepunktiviskeid tabas lätlane 64-protsendilise täpsusega, kaare tagant oli tema viskeprotsent 43. Mehe keskmine efektiivsusnäitaja oli koguni 24,5.

Rakvere Tarvas teenis veebruaris Eesti-Läti liigas kolm võitu ja ühe kaotuse. Kokkuvõttes paikneb Lääne-Virumaa esiklubi Eesti klubide seas 10 võidu ja 10 kaotusega neljandal positsioonil.

Möödunud hooajal Ventspilsi meeskonna särki kandnud Gluditis on karjääri jooksul esindanud ka Riia Baronsi ja Jelgava värve. Samuti on ta kaks hooaega pallinud Hispaania esiliigas, kus hooajal 2018/19 kuulus Kristian Kullamäe praeguse koduklubi Mallorca Palma ridadesse. Sellest järgneval aastal mängis Gluditis Prat Joventudi võistkonnas.

Teisel pool lõunapiiri nimeti veebruari kõige väärtuslikumaks mängijaks Riia VEF-i ameeriklasest mängujuht Kyle Allman, kes panustas keskmiselt 18,3 punkti, 5,5 resultatiivset söötu ja 2,3 vaheltlõiget mängu kohta. VEF võitis möödunud kuul kõik neli peetud kohtumist ning paikneb hetkel 18 võidu ja 2 kaotusega Läti klubide arvestuses kindlal liidrikohal.

Kuu parimatele paneb auhinna välja liiga nimi toetaja Paf.