Kaljulaidi kehakaalus -90kg oli võistlemas 44 sportlast. Esimeses ringis kohtus eestlane Peruu esindaja Yuta Villar Galarettaga. Matš oli üsna tasavägine, kuid Galaretta teenis eksimuste eest endale kolm karistust, mis tähendas automaatselt meie mehe võitu.

Teises ringis tuli Kaljulaidi vastaseks mongol Altanbagana Gantulga, kellel on taskus nii mõnigi superturniiride medal. Kohtumine Gantulgaga möödus oluliselt aktiivsemalt ning Kaljulaidile tõi võidu kohtumise keskel tehtud waza-ari vääriline heide.

Kolmas kohtumine tšehhi David Klammertiga lõppes võimsa ipponiga meie mehe kasuks.

Veerandfinaalis tuli vastaseks aser Mammadli Mehdiyev, kes asub maailma edetabelis 10. kohal. Kaljulaid näitas kohtumise jooksul ilusat maadlust, kuid pidi siiski sel korral loovutama võidu aserile ning jätkama teekonda lohutusringides.

Lohutusringi esimeses kohtumises sai Kaljulaid lõpuks revanši koreakalt Gwak Donghanilt, kes ta 2019. aasta MM-il medalikonkurentsist tõrjus. Gwaki näol on tegemist Rio olümpiapronksi ja 2015. aasta maailmameistriga.

Meeste seekordne kohtumine oli võitluslik ja pingeline, kuid sel korral võttis Kaljulaid magusa võidu vaid mõned sekundid enne normaalaja lõppu.

Järgnes päeva viimane kohtumine pronksmedali peale, kus eestlase vastaseks oli ungarlane Krizstian Toth. Matš oli taas tasavägine, kummalgi mehel oli lõpus tablool üks karistus ning tundus, et kohtumine läheb lisaajale. Kuid siis üllatas Toth meie meest kontraheitega ning lõpetas kohtumise vaid sekundid enne normaalaja lõppu. Kaljulaid sai 5. koha.