1998. aastast tegutsenud Reval Ladies tenniseklubi naised on käivtanud keskkonnasäästlikkusele kutsuva kampaania "Pall pole prügi!", mille raames paigaldatakse 12 Eesti suuremasse tennisekeskusesse konteinerid, kuhu pallid kogutakse. Konteinereid tühjendatakse regulaarselt ja kogutud pallid ladustatakse. Kampaaniaga heidetakse ühtlasi kinnas Eesti ettevõtjatele, kel võiksid tekkida uued nutikad äriideed tennisepallide taaskasutusele.

Logistikaga aitavad "Pall pole prügi!" kampaaniat koostööpartnerid Ragn-Sells ja Cronimet Nordic OÜ. Konteinerid on üles seatud juba järgmistesse keskustesse: Tallink Tennisekeskus, Rocca Al Mare Tennisekeskus, Tondi Tennisekeskus, Audentese Tennisehall, Tondiraba Tennisekeskus, Karulaugu Spordikeskus, Viimsi Tennisehall, Laagri Tennisekeskus, Airok Tennisekeskus Tabasalus, Veeriku Spordikeskus, Tähtvere Tennisekeskus ja Pärnu Tennisehall.

"Matšpalli" podcastis käisid kampaaniast rääkimas Rohetiigri eestvedaja ja 2018. aasta aasta kodaniku aunimetuse laureaat Eva Truuverk ning Reval Ladies tenniseklubi ajaloo esimene president Aili Kägu.

Saates kuuleb, mida kujutab endast Reval Ladies tenniseklubi, kes ja kuidas sinna pääseb, milliseid väärtusi see kooslus endaga kannab ning kuidas jõuti just sellise kampaaniani, mida sellest nädalast laiemale avalikkusele erinevaid kanaleid pidi tutvustama hakatakse.

Head kuulamist ja ilusat naistepäeva kõigile naistele!

1x
00:00

"Matšpalli" podcasti meiliaadress on tennis@delfi.ee. Kõiki Delfi Tasku saateid on võimalik kuulata ka Soundcloudis, Google'i ja Apple'i podcasti rakendustes, Spotifys, iTunesis ja ka muudel taskuhäälingu platvormidel.