Babos tegi mängu jooksul 6 topeltviga (Kontaveit 2), mõlemad lõid 1 serviässa. Esimene serv õnnestus Kontaveidil 69%-liselt ning esimeselt servilt võitis ta 74% punktidest (Babosi samad näitajad 57% ja 39%).

Enda teise servi punktidest võitis Babos vaid 33%, Kontaveit 67%. 11-st murdepallist realiseeris Eesti esireket 6, Babos 3-st 2. Kõikidest punktidest võitis Kontaveit 61 ja Babos 32.

"Tundsin end väljakul hästi. Uus nädal, uued väljakud... Palju aega pole valmistumiseks olnud, aga olen üldiselt rahul, kuidas ma viimasel ajal mängin," kommenteeris Kontaveit väljakul antud välkintervjuus.

Teises ringis kohtub Kontaveit rumeenlanna Sorana Cirsteaga (WTA 67.), kes sai tulemusega 6:4, 6:4 jagu ukrainlannast Lesia Tsurenkost (WTA 142.).

Naised on omavahel kohtunud kaks korda, viimati eelmise aasta Dubai turniiril, kui Kontaveit võitis avaringis 6:1, 6:3. 2016. aasta Poitiersi ITF-i turniiril Prantsusmaal olid eestlanna võidunumbrid esimeses ringis 6:4, 6:4.

"Kes iganes järgmises ringis vastu tuleb, pean keskenduma oma mängule. Loomulikult vaatan ka videosi ja mõtlen tagasi oma matšidele," lisas Kontaveit.

Kvalifikatsioonis kaks vastast alistanud Kaia Kanepi mängib põhitabeli esimeses ringis ameeriklanna Shelby Rogersiga. See kohtumine on paigutatud 3. väljaku viimaseks ehk viiendaks mänguks, mille algusaega on raskem ennustada, kuid pigem jääb see 17-18 kanti. Sealgi tehti mängudega algust kell 10.

Eestlannade mängud WTA turniiridel on nähtavad Delfi TV-s ja Inspira telekanalis.