Chavaughn Lewis viskas üleplatsimehena 26 punkti, 23 silma lisas Marcus Keene. Lewise arvele jäi ka 9 lauapalli. Kaksikduublile oli lähedal ka Janari Jõesaar, kes visaks 13 punkti ja korjas 9 lauapalli. Devin Thomas lisas 12 punkti.

Avtodori suurimad skooritegijad olid Gian Clavell ja Markel Starks, kes viskasid vastavalt 18 ja 17 punkti. Zeljko Sakic lisas 14 silma.

Cramole oli see 12 kaotuse kõrvale viiendaks võiduks. Cramo kerkis tabelis kümnendale kohale. Avtodori saldoks on 8 võitu ja 10 kaotust, millega klubi asub üheksandal positsoonil.

ENNE MÄNGU:

Võit selle mängus aitaks meeskonnal turniiritabelis oluliselt kõrgemale kerkida, seega on oluliseks küsimuseks, millises koosseisus mängule vastu saadakse minna. Vigastuse tõttu jääb kindlasti eemale koondise mängujuht Sten Sokk, õlatraumaga maadleva Maurice Kempi osalemine selgub vahetult enne mängu, seisab klubi kodulehel.

Turniiritabelis on Kalev/Cramo nelja võidu ja 12 kaotusega endiselt eelviimasel ehk 12. kohal, kuid kahel eespool oleval võistkonnal (Astana ja Jenissei) on täpselt sama palju võite ja kaotusi. Võit järgmises mängus võiks Kalev/Cramo kergitada 10. kohale. Kaheksandal ehk viimasel play-off’i viival positsioonil on hetkel Euroliiga klubi Moskva regiooni Himki seitsme võidu ja kaheksa kaotusega. Kalev/Cramo tuleb mängule magusa võidu pealt, kui võõrsil alistati lähikonkurent Astana kindlalt tulemusega 77:61.

Saraatovi Avtodor on VTB liigas seni kogunud kaheksa võitu ja üheksa kaotust ning turniiritabelis ollakse sellega kuuendal kohal. Veebruaris käidi väljakul kolm korda, kaotati 97:110 Unicsile ja 80:86 Nižni-Novgorodile ning võideti suurelt 113:66 Miski Tsmoki meeskonda.

Kalev/Cramo mängis Avtodoriga Saraatovis jaanuaris ning siis võttis kindla 87:61 võidu kodumeeskond. Suurt rolli selles kaotuses mängis kindlasti fakt, et Kalev osales kohtumises kõigest kaheksa mängijaga ning puudu olid mitmed tavapärased põhitegijad, näiteks Marcus Keene, Janari Jõesaar ja Devin Thomas.