Mäng algas aga võõrustajate jaoks katastroofiliselt, kui juba 2. minutil viis Erling Braut Haaland Dortmundi juhtima. Kõigest üheksandal minutil duubeldas norralane külaliste eduseisu. Bayern tuli aga mängu tagasi ning poolajale mindi juba 2:2 viigiseisul. 26. minutil vähendas Robert Lewandowski kaotusseisu, minut enne avapoolaja lõppu realiseeris poolakas penalti.

Teisel poolajal tabas Dortmundi valus tagasilöök, kui vigastuse tõttu pidi tunni aja möödudes platsilt lahkuma Erling Braut Haaland. Kui juba tundus, et külalised võivad Bayerni kodustaadionilt viigipunktiga lahkuda, siis lõpuks võtsid võõrustajad ikkagi oma. Leon Goretzka viis 88. minutil Bayerni ette, kaks minutit hiljem vormistas kübaratriki ja lõppseisu Lewandowski.

Bayernile võidu toonud Lewandoski on tänavusel hooajal löönud Bundesligas 31 (!) väravat. Vägev hooaeg on käsil ka Haalandil, kes on löönud 19 väravat. 19 tabamust on kirjas ka Frankfurdi Eintrachti ründajal Andre Silval.

Bayern jätkab 55 punktiga tabeliliidrina. Laupäeval Freiburgi üle 3:0 võitnud RB Leipzig jääb neist vaid kahe punktiga maha. Dortmund asub 39 silmaga kuuendal kohal.