Eile jäi Jürgen Kloppi juhendatav meeskond 0:1 alla jaanuari lõpus uue peatreeneri Thomas Tucheli saanud Londoni Chelseale. Mängu ainsa värava lõi 42. minutil N'Golo Kante söödust Mason Mount.

Tiitliheitluses juba ammu avalikult kaotust tunnistanud Liverpool asub 27 vooru järel 43 punktiga alles seitsmendal kohal, liidrist Manchester Cityst maas 22 punktiga. Chelsea asub eilse võidu järel 47 punktiga neljandal kohal.

Ühtlasi on Liverpool esimene Premier League'i tiitlikaitsja, kes niisugust negatiivset seeriat koduväljakul näitab. Võiduta ollakse kodustaadionil suisa seitsmes mängus järjest. Enne kaotusi Burnleyle, Brightonile, Manchester Cityle ja Evertonile tehti viigid West Bromwichi ja Manchester Unitediga.

Et Liverpooli kunagi kardetud ründemäng on jäänud hambutuks, näitab eredalt fakt, et meeskonna esimese raamidesse suunatud pealelöögi sooritas Georginio Wijnaldum alles mängu 85. minutil. Goal.com toob välja, et viimati pandi nii hilises mängu faasis vastaste väravavaht esimest korda proovile 2010. aastal - sellegi mängu kaotas Liverpool Chelseale (0:2) ning siis saadi sihik paika alles 90. minutil. Tol aastal lõpetas Liverpool tabelis seitsmendal kohal.

2021. aastal on Kloppi meeskond võimalikust 33 punktist korjanud vaid 10. Kehvemini on läinud ainult kolmel meeskonnal: West Bromwichil, Newcastle'il ja Southamptonil.

Ka mõlemad teised eilsed Premier League'i kohtumised lõppesid võõrsilmeeskonna 1:0 võiduga - Tottenham alistas Fulhami ja Everton West Bromwichi.

Tabeliseis: