Ärevad hetked Omskis hakkasid pihta juba kolmanda perioodi 21. sekundil, kui jääle jäi lebama Omski ründaja Klim Kostin, kes oli saanud viga litrivõitluses vastasmängija Aleksei Makejeviga. Makejev saadeti karistuspingile, kuid Kostin vajas riietusruumi saamiseks arstide ja tiimikaaslaste abi, vahendab Sports.ru.

Samal ajal kui Kostini riietusruumi toimetati, vajas abi aga kohtunik, kes Avangardi vahetusmeestepingi juurest tuge otsis ning siis äkitselt kokku varises.

Omski mängijad kutsusid kiirelt abi. Kohtuniku juurde tõttasid mõlema meeskonna arstid ning varsti olid platsis ka kiirabi meedikud. Vilemees tõsteti kanderaamile ja viidi kiirabiautosse.

Mängu kommentaatorid meenutasid otseülekandes, et Ivanov oli juba enne mängu Avangardi arstidelt abi otsinud. Ta olevat saanud neilt mingit tabletti ja nuusutanud nuuskpiiritust.

Kohtunikebrigaad jäi pärast seda intsidenti kolmemeheliseks. Mängu teenindasid lõpuni peakohtunikud Konstantin Olenin ja Maksim Sidorenko ning liinikohtunik Aleksandr Tšernõšev. Ivanov tuli teadvusele kiirabiautos.

33-aastasel Juri Ivanovil on KHL-is kohtunikuna käsil kümnes hooaeg.

Avangard võitis kohtumise 4:3 (2:1, 0:2, 2:0). Võiduvärava viskas endine NHL-i staarründaja Ilja Kovaltšuk, kui kolmandast kolmandikust oli mängitud 5.45. Nelja võiduni peetavat konverentsi veerandfinaali juhib Avangard mängudega 2:0.