USA Today tsiteeris läbiotsimisordeni koopiat, mida Los Angelese maakonna šerifiamet kasutas Woodsi juhitud maasturilt musta kasti kätte saamiseks.

"Politsei esindajad küsisid temalt, kuidas õnnetus juhtus," seisab selles dokumendis. "Juht ütles, et ei tea ning ei mäleta isegi sõitmist... Juht sai haiglas vigastustele ravi ning seal küsiti temalt uuesti, kuidas avarii juhtus. Ta kordas, et ei tea ega mäleta sõitmist."

Veel eile levis USA meedias versioon, et Woods jäi lihtsalt roolis magama. "Minu jaoks tundub see klassikalise juhtumina, kus inimene on lihtsalt roolis magama jäänud. Avarii juhtus kurvi peal, kuid auto sõitis lihtsalt otse," sõnas kohtuistungitel tihti eksperttunnistajana esinev konsultant Jonathan Cherney New York Postile.

Los Angelese maakonna šeriff on juhtunut nimetanud "lihtsalt õnnetuseks" ning sisuliselt välistanud igasuguse kuriteo toime panemise, kuigi endiselt pole kindel, kas Woodsile kuriteo süüdistus esitatakse või mitte. Ühtegi märki golfilegendi joobest ega narkojoobest pole tuvastatud.

USA aja järgi 23. veebruari varahommikul tegi USA golfilegend Woods ränga avarii. Los Angelese maakonna politsei sai teate avariist hommikul kell 7.12, kui üks auto oli mitu korda rullunud üle katuse. Rohkem masinaid avariis ei osalenud ning Woods oli ainus autos olnud inimene.

Woodsi juhitud Genesis GV80 sai avariis nii tõsiselt kahjustada, et kohale saabunud parameedikud ja tuletõrjujad pidid mehe autost välja lõikama. "Mr Woods sai märkimisväärseid ortopeedilisi vigastusi paremale alajäsemele, mida raviti erakorralise operatsiooniga Harbour-UCLA meditsiinikeskuse 1. astme traumaspetsialistide poolt," selgitas vastava meditsiinikeskuse ülem Anish Mahajan. "Nii sääreluu kui ka pöialuude ülemist ja alumist osa mõjutavad lahtised luumurrud stabiliseeriti varda sisestamisega sääreluusse. Jala ja pahkluu täiendavad vigastused stabiliseeriti kruvide ja tihvtide kombinatsioonis. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tingitud surve leevendamiseks lihaste katte kirurgilist vabastamist."