Tapa ja Raasiku olid tänavusel hooajal meistri- ja karikavõistlustel juba neli korda vastakuti olnud. Kolmel juhul oli parem Tapa, ent jaanuaris sai Raasiku just võõral väljakul 28:27 võidu. Viimast omvahelist vastasseisugi alustasid külalised paremini ning kogenud Sten Toomla ja Taavi Tibari väravatest saadi 2:0 ette.

Kodumeeskond jõudis küll viigini, kuid oli algul rünnakul suurtes raskustes. Tehnilist praaki kogunes mõlema tiimi kontole, aga Raasiku skooris paremini. Toomla kahe järjestikuse tabamuse toel sai Raasiku 11. minutil 7:3 juhtima ning Tapa treenerinööre neljapäeval tõmmanud Aron Jaanis võttis aja maha.

Räägitu toimis, vastaseid hoiti seitse minutit "kuival" ja Rail Ageni vähendas kiirrünnakust kaotusseisu minimaalseks. Oli Jüri Lepa kord meeskond minutiks kokku võtta ning peagi viis Marko Slastinovski külalised 10:7 ette. Tapal hakkas hästi tabama 16-aastane vasakukäeline Ilja Kosmirak, kuid viigini ei jõutud kuidagi.

Teine pooltund algas Raasiku 11:10 eduseisult ning sarnaselt kohtumise avaminutitele. Ainus vahe oli, et väravaid visati nüüd kordades kiiremas tempos. Järjest tabasid Martin Nerut, Tibar ja Toomla ning raasikulased olid ees 14:10. Tapa realiseeris hästi kiirrünnakuid, kuid positsioonimängus ei saadud Vahur Oolupi ja Marten Saare puudumisel olulist väravalisa.

Lisaks tegi Kristian Käbi külalismeeskonna väravasuul mitu suurepärast tõrjet ning teisel pool väljakut oli heas pommitamishoos Toomla. 31-aastase ekskoondislase viskest tuli 42. minutil 21:15 ja oluliselt lähemale Tapa enam ei saanudki. 55. minutil tegi Toomla juba 28:20 ning ehkki tapalased vähendasid lõpuminutitel vahet, ohtlikuks ei saadud.

Raasiku/Mistra võttis hooaja teise võidu tulemusega 31:25. Toomla viskas kümme, Nerut ja Tibar kuus ning Slastinovski viis väravat. Tapa kasuks tabas Ageni seitse ning Aleksander Oganezov ja Marcus Rättel neli korda.

Nelja punkti peale tõusnud Raasiku/Mistra säilitas vähemalt teoreetilise võimaluse kolme silma kaugusel olev ja viiendat kohta hoidev Tapa kinni püüda. Tõsi, järelejäänud kolmes põhiturniiri mängus tulevad Raasikule vastu HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, Põlva Serviti ja Tallinn.