Laupäevaks planeeritud Tartu JK Tammeka – JK Narva Trans ja pühapäeval toimuma pidanud Tallinna FCI Levadia – FC Kuressaare kohtumised lükati edasi, sest vastavalt Transis ja Kuressaares on mitmed positiivse koroonaviiruse proovi andnud mängijad ja kummaski võistkonnas pole praegu piisavalt terveid mängijad.

Avavoorus koroonaviiruse tõttu mängudest eemale jäänud Viljandi JK Tuleviku, JK Narva Transi ja FC Kuressaare mängijate eneseisolatsiooni lõpeb selliselt, et kõigil on võimalik teise vooru mängudes osaleda. Vastavalt kokku lepitud tegutsemispõhimõttele saavad võistkonnad isolatsiooni järgselt enne järgmist kohtumist kaks päeva ühiselt treenida.

Tippliigadest alustab esimesena Esiliiga, kus pandi pall mängu täna õhtul.

Superkarikas Tallinna FC Flora – Paide Linnameeskond toimub reedel kell 19.00 Sportland Arenal.

Premium liiga avamängus lähevad seega järgmisel teisipäeval vastamisi Paide Linnameeskond ja Tallinna JK Legion ning tuleval teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval peetakse ka Evald Tipneri karikavõistluste kohtumisi. Mängude algusajad sõltuvad tol hetkel riigis kehtivast korrast ning jalgpalliliit teatab kohtumiste toimumisajad ja -kohad esimesel võimalusel.

Premium liiga 2. vooru mängud toimuvad 13. ja 14. märtsil.