Žalgiris postitas oma Instagrami kontole pildi Kaljulaidi tsitaadiga "Iga kord kui Žalgiris Euroliigas mängib, kannavad tuhanded Eesti mehed kodudes rohelist särki".

Postitusel on juba üle 5900 "meeldimise", teiste seas on tsitaadile "pöidla" pannud ka endine Žalgirise mängumees Siim-Sander Vene.

Kaljulaid alustas Läti ja Leedu visiitidega 2. märtsil. Presidendi koduleht kirjutab, et Kaljulaid kohtus eile Vilniuses Leedu riigipea Gitanas Nausedaga. Kroonviiruse vastase võitluse kõrval kujunesid kohtumise peateemadeks energiapoliitika ja –julgeolekuga seonduv ning viimased arengud idapartnerlusriikides.

Eesti riigipea kohtus Vilniuses ka Leedu Seimi spiikri Viktorija Čmilytė-Nielseni ning peamister Ingrida Šimonytėga. Lisaks asetas riigipea pärja Leedu Vabadusvõitlejate Mälestusmärgi juurde, külastas Vilniuses Eesti ettevõtet Enefit Green, väisas Vilniuses asuvat Valgevene Euroopa Humanitaarülikooli ning arutles välisminister Gabrielius Landsbergisega Eesti ja Leedu diplomaatiliste suhete aastasajale pühendatud seminaril rahvusvaheliste suhete väljakutsete üle.

Eestisse tagasi saabus Kaljulaid eile õhtul.