"Kalendrisse kuulub 5 WRC etappi, millest 3 sõidetakse asfaldil. Kuna asfaldirallidelt meil kogemus täna veel puudub, on korralik ettevalmistusprogramm kindlasti hädavajalik ja seetõttu peamegi me eriti suurt rõhku panema sel aastal kogemuste hankimisele asfaldil ja tänu kõikidele headele koostööpartneritele saame me nüüd enesekindlalt hooaega ka alustada," kirjutas 20-aastane Virves oma Facebooki lehel.

"Minu suurtoetajaks on sel hooajal ettevõtja Jüri Käo, kelle panus annab võimaluse hakata rohkem tegelema ka sisulise poolega, ehk on võimalus seda programmi ka kokku hakata panema. Selle nimel oleme nüüd mõnda aega tööd teinud ja saame öelda, et oma hooaega alustame me juba 11.-13. märtsil sõidetaval Rally Il Ciocco e Valle del Serchio'l, mis on Itaalia meistrivõistluste esimene etapp ja auto valmistab meile ette Itaalia meeskond JME Rally Team. See saab meie jaoks olema elu esimene asfaldiralli ja eesmärgiks on läbida iga võistluskilomeeter, et saada võimalikult palju kogemusi," lisas Virves.

Kui kõik plaanipäraselt läheb, osaleb Virves ka Itaalia meistrivõistluste teisel etapil, kuulsal San Remo rallil, mis sõidetakse 10.-11. aprillil. Esimene juunior WRC etapp on kavas aprilli lõpus Horvaatias, ka see sõidetakse asfaldil.

Juunior WRC sarja etapp peetakse ka juulis Eesti WRC-ralli raames.

"Ei saa veel öelda, et kogu hooaja eelarve oleks sajaprotsendiliselt kaetud, kuid korralik vundament on nüüdseks laotud ja nüüd saame lisaks vahendite otsimisele keskenduda ka kõigele muule olulisele," märkis Virves.