"Lihtsalt sensatsiooniline debüüt WRC masinaga imestamapanevalt andeka noormehe poolt," kirjutas Clark eksmaailmameistri Petter Solbergi poja kohta. "Tema lõppkoht oleks võinud olla parem, kuid tõsiasi, et ta kaotas võitjale vähem kui pool sekundit kilomeetri kohta, sai esimesel kolmel katsel kolmanda ja neljanda aja ning võitles suurepäraselt seitsmekordse maailmameistriga, räägib nii mõndagi tema esituse ja potentsiaali kohta."

"Rovanperä eelmise aasta debüüt Montes oli vägagi muljetavaldav, kuid ma ütleksin, et viimasel hetkel kaardilugejat vahetama pidanud Solbergi esitus oli veelgi parem," lisas ralliajakirjanik üldarvestuses 7. koha saanud Solbergi kohta.

Arktika rallil võidutsenud Ott Tänakule pani Clark hindeks üheksa.

"Perfektne vastus 2021. aasta hooaja katastroofilisele algusele Monte-Carlos. Juhtis algusest lõpuni ja pani aluse oma võidule kolme avakatse kindla ülekaaluga. Pärast seda kontrollis võistlust ning esitas väga küpse soorituse, balansseerides riske ja leides Hyundai suurepärase kiiruse, mis tõotab head ülejäänud hooajaks. Ta pole veel päris tagasi selle uriseva, hirmutava ja domineerivalt parima sõitjana, kuid on kahtlemata teel sinna," kiitis Clark Tänakut.

Teistest Hyundai sõitjatest said nii kolmandana lõpetanud Thierry Neuville kui neljandana finišeerinud Craig Breen 8 punkti.

Sarnaselt Tänakule sai 9 punkti ka teisena lõpetanud noor soomlane Kalle Rovanperä (Toyota). Takamoto Katsuta teenis 8, Elfyn Evans 7 ja Sébastien Ogier 5 punkti. M-Spordi sõitjatest said Gus Greensmith 7 ja Teemu Suninen 5 punkti.