Monte Carlo rallilt maksimumpunktid võtnud Ogier jäi juba esimese päeva lõpuks Ott Tänakust 49,8 sekundiga maha, sest pidi esimesena startides tagumistele teed puhastama. Lõplikult langes prantslane suurest mängust laupäeva viimasel katsel, kui vahetult enne finišit lumehange pea 20 minutiks kinni jäi. Pühapäevaselt punktikatselt suutis Toyota sõitja siiski ühe punkti teenida.

"Kokkuvõttes oli raske nädalavahetus. Proovisime kõke, mida saime, aga teadsime, et liidrina siia tulek tähendab rasket võistlust," võttis prantslane Toyota pressiteate vahendusel nädalavahetuse kokku. "Võitlesime kõvasti, aga eilne (laupäevane - toim) väike viga päeva viimasel katsel läks loomulikult kalliks maksma."

"Oma stardipositsiooni arvestades me ei lootnud ka punktikatselt palju," jätkas Ogier. "Ma polnud enamaks võimeline, sõitsin piiri peal. Liiga palju lund oli, aga hea oli üks punkt kätte saada."

Ogier langes üldarvestuses liidrikohalt kolmandaks. MM-sarja uueks liidriks tõusis tiimikaaslane Kalle Rovanperä 39 punktiga. Ta edestab Thierry Neuville'i (Hyundai) nelja ja Ogier'd kaheksa punktiga. Esiviisikusse mahuvad veel Toyota äss Elfyn Evans (31) ja Arktika rallil võidutsenud Hyundai Tänak (27).