Kriisa pidi eelmise matši, kus Arizona alistas 69:53 Washington State'i, kubemelihase vigastuse tõttu vahele jätma. Trauma ei osutunud aga tõsiseks ja laupäeval viibis ta platsil 23 minutit.

Selle aja jooksul viskas ta kolm punkti, võttis ühe lauapalli ja tegi kaks isiklikku viga. Neljast kaugviskest tabas üks, ainus kahepunktivise sisse ei läinud.

Olulise panuse andis Kriisa kaitses ja just otsustavatel hetkedel. Ta meelitas 18 sekundit enne lõppu vastaste tagamehelt Quade Greenilt välja ründevea ja viimastel sekunditel viskas sama pallur Kriisa vastu ässa.

Arizona resultatiivseim oli 26 punktiga James Akinjo, Ažuolas Tubelis lisas 16 punkti ja 15 lauapalli.

Põhiturniiril jääb Arizonal mängida veel Oregoniga, see kohtumine peetakse Eesti aja järgi ööl vastu teisipäeva. Seni on Arizona võitnud Pac-12 konverentsis 19 matšist 11.

Matthias Tassi ja Leemet Böckleri ülikool Saint Mary's pidas WCC konverentsis põhiturniiri viimase mängu. Võõrsil kaotati Brigham Youngi ülikoolile 51:65. Tass viskas 12 punkti ja võttis 6 lauapalli, Böckler koosseisu ei kuulunud.

Saint Mary's lõpetas konverentsimängud nelja võidu ja kuue kaotusega.

Taavi Jurkatamme ja San Francisco jaoks lõppes põhiturniir samuti kaotusega, võõrsil jäädi 69:76 alla Pacificu ülikoolile. Jurkatamm ei suutnud 25 minutiga punktiarvet avada. San Francisco võitis WCC konverentsi põhiturniiril neli mängu ja kaotas üheksa.

Saint Mary's ja San Francisco hooaeg jätkub WCC konverentsi turniiriga, mis peetakse Las Vegases.