Ott Tänak juhib hooaja teist MM-rallit 16,2 sekundiga tiimikaaslase Craig Breeni ees, Kalle Rovanperä (Toyota) jääb kolmandana eestlasest maha 20,4 sekundiga.

"Ma valetaks, kui ma ütleks, et ei naudi seda, aga kaheksa katset on veel minna. Mu meeskond, nagu ma neilt lahkelt palusin, on teinud head tööd," ütles Adamo WRC All Live otseülekandes.

"Oleme positsioonil, kus me peaksime olema. Stardipositsioon muidugi aitab, aga oleme seal, kuna meil oli enne seda halb ralli - me ei peaks olema selle üle uhked. Peame vähemalt võtma sellest viimast ja seda poisid ka teevad."

Pressikonverentsil ütles Adamo, et ei pea Hyundai sõitjate senist ülekaalu Toyota ees üllatuseks. "Kui ma ütlen jah (et see on üllatav), tähendab, et ma ei pea oma tiimi konkurentsivõimeliseks. Kui ma ei pea oma tiimi konkurentsivõimeliseks, tähendab see, et ma arvan, et oleme selle ralli eel masina arendamisel teinud tühja tööd. Ma olin kindel, et siin tuleb suur võitlus. Algus on hea. Meil on esimene, teine ja neljas koht, aga ärme paneme neile avapäeva järel liigset survet peale."

Üldseis peale 2. katset: