Naiste seas ükski eestlanna kvalifikatsioonist edasi ei saanud. Johanna Udrase laeks jäi 50. koht, Aveli Uustalu tuli 55. kohale. Kaidy Kaasiku sai kirja 58. ja Keidy Kaasiku 68. aja.

Meeste seas pääses Kilp 25. ajaga veerandfinaali. Oma veerandfinaalis jäi ta neljandaks. Teised eestlased kvalifikatsioonist edasi ei pääsenud. Martin Himma sai 42. koha (+16,61), Kaarel Kasper Kõrge 51. (+18,56) ja Alvar Johannes Alev 78. koha (+29,77).

Naiste seas krooniti maailmameistriks rootslanna Jonna Sundling, kes edestades 2,32 sekundiga norralannat Maiken Caspersen Fallat ja 2,35 sekundiga sloveenlannat Anamarija Lampicit. Finaalis võistlesid veel Johanna Hagström, Ane Appelkvist Stenseth ja Tiril Udnes Weng.

Meeste finaalis noppisid norralased kolmikvõidu. Johannes Hösflot Kläbi krooniti maailmameistriks Erik Valnesi ja Haavard Solaas Taugböli ees. Esikuuikusse mahtusid veel Venemaa sportlased Aleksandr Bolšunov ja Sergei Ustjugov ning rootslane Oskar Svensson.

ENNE VÕISTLUST:

Eestlannadest on võistlustules Kaidy Kaasiku, Keidi Kaasiku, Aveli Uustalu ja Johanna Udras. Meeste seas löövad teiste hulgas kaasa Marko Kilp, Alvar Johannes Alev, Martin Himma ja Kaarel Kasper Kõrge.

Kvalifikatsioon algab Eesti aja järgi kell 10. Veerandfinaali pääsevad 30 kiireimat sportlast.