Tõsises vigastuste kriisis olev Madridi Real alistas Atalanta 1:0. Seejuures mängis Real arvulises ülekaalus alates 17. minutist, kui punase kaardi teenis Atalanta poolkaitsja Remo Freuler. Šveitslane võttis trahvikasti läheduses maha Reali äärekaitsja Ferland Mendy. Mendy tõusis lõpuks ka Reali sangariks, kui ta saatis 86. minutil kauglöögist palli võrku. Eeltöö tegid Toni Kroos ja Luka Modric.

Real sai seekordsele kohtumisele üles anda kõigest 11 tavapärast põhimeeskonna mängijat ning duubeltiimist Castillast võeti appi viis noormeest.

Kõige suuremat puudust tundis Reali peatreener Zinedine Zidane kindlasti prantslasest väravakütist Karim Benzemast, kes on sel hooajal löönud 17 väravat. Laatsaretis on ka sellised mängijad nagu Sergio Ramos, Eden Hazard, Marcelo, Fede Valverde, Rodrygo, Alvaro Odriozola ja Eder Militao.

Teises samal ajal toimunud kohtumises teenis Manchester City 2:0 võidu Mönchengladbachi Borussia üle. Matši avavärava lõi 29. minutil Bernardo Silva. Lõppskoori vormistas 65. minutil Gabriel Jesus. ManCity on nüüd kõikide sarjade peale kokku võitnud 19 kohtumist järjest.

Mõlemas paaris peetakse korduskohtumised 16. märtsil.