14-aastane Sildaru saavutas Davosis toimunud Euroopa karikasarja Big Airi hüpete jõuproovil 32. koha. Kokku oli stardis 51 võistlejat. Eelvõistlusel tegi Sildaru trikke double cork 1080 tail grab'iga ning double cork 1260 tail grab'iga. Trikid tulid puhtalt välja ning samamoodi ka maandumine. Haare oli hea ja pikk, kuid meeste konkurentsis on Big Airis tippu jõudmiseks enamat vaja.

Tase oli seekordsel jõuproovil kõrge. Kohal oli näiteks 16-aastane tšehh Matej Svancer, kes hiljutisel Kreischbergi MK-etapil oli kvalifikatsioonis teine ja finaalis kuues. Stubai pargisõidu MK-etapil sai ta aga 17. koha. Sel korral tal asjad aga eriti hästi ei õnnestunud ning leppida tuli 20. kohaga.

Võistluse võitis 18-aastane prantslane Timothe Sivignon 173,0 punktiga (kolmest hüppest läks arvesse kaks paremat). Teiseks kerkis 23-aastane itaallane Ralph Welponer 171,6 ja kolmandaks 17-aastane prantslane Alexis Ghisleni 164,2 silmaga. Esikolmikust on nimekaim 23-aastane Welponer, kes on Big Airi MK-etappidel jõudnud viiel korral esikümnesse.

Järgmine kord tuleb Henry Sidlaru võistlustulle 7.-9. märtsil Leysinis, kus kavas on pargi- ja rennisõidu Euroopa karikaetapid. Hooaja peaeesmärgiks on juunioride MM, mis peetakse 15.-28. märtsini Krasnojarskis.