Kalev/TLÜ sõlmis lepingud ameeriklaste Tyelr Robinsoni (26) ja Antonio Williamsiga (24). Korvialune jõud Robinson sai korvpallihariduse Syracuse ülikoolis. Tema arvele jäi NCAA-s nelja hooajaga 119 mänguga keskmiselt 6,6 punkti, 6,1 lauapalli ja 1,1 resultatiivset söötu. Hooajal 2019/2020 mängis ta NBA G -liigas nii South Bay Lakersi kui ka Aqua Caliente Clippersis. Kahe klubi eest sai ta kokku kirja 22 mängu.

24-aastane Williams mängis ülikoolikorvpalli Indian Hillsis (2016-2018) ja Kent State'is (2018-2020). Mulluses NBA draftis valimata jäänud ameeriklane alustas tänavust hooaega Šveitsi kõrgliigas Vevey Riviera ridades.

Samal ajal on neli mängijat Tallinna Kalevist lahkumas.i Aasiasse siirudub mängima Brandis Raley-Ross. Klubi pole rahul ka mängujuht Edi Sinadinovici tasemega. Võistkonnast on lahkunud ka tsenter Jeremy McLaughlin, kes siirdus esiliigasse Kadrina Karude ridadesse. Hiljuti lisanudunud teine keskmängija Samuel Timmins, peab naasma tagasi kodumaale Uus-Meremaale, sest erinevate piirangute tõttu peab ta vastasel juhul ootama alles sügiseni, et koju pääseda.

Tallinna Kalev/TLÜ on tänavusel hooajal Eesti-Läti ühisliigas võitnud kolm kohtumist ja kaotanud 18, mis on Eesti klubide seas kõige kehvem saldo.