Zahkna ja Talihärm kasutasid kaheksa lasketiiru peale kokku seitset varupadrunit ning käisid ühel trahviringil, kaotades maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa duole (Antonin Guigonnat, Julia Simon) minuti ja 56,4 sekundiga. Prantslastel läks vaja viit varupadrunit.

Hõbemedalile tuli Norra koosseisus Johannes Thingnes Bö ja Tiril Eckhoff (0+9). Põnevas lõpuheitluses jäi Eckhoff Simonist maha vaid 2,8 sekundiga. Pronksi pälvis Rootsi (Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg; 0+8; +12,7).

Esimese vahetuse järel oli Eesti veel seitsmendal kohal ja kaotas võistlust juhtinud Austriale 16,1 sekundiga. Talihärm eksis aga oma esimeses lamadestiirus kolmel lasul. Kuna ta märke kolme varupadruniga alla ei saanud, tuli minna ka ühele 75-meetrisele trahviringile, mille järel oli ta juba langenud 22. kohale (+1.05,3).

Järgmised tiirud möödusid eestlastel oluliselt paremini ning viimasele ringile läks Talihärm sisuliselt kõrvuti venelanna Jevgenija Pavlovaga, kellest tal õnnestus mööduda. Venemaa Laskesuusaliidu võistkond (dopinguskandaalide tõttu venelased oma lipu all võistelda ei saa) jõudis finišisse Eestist 15,3 sekundit hiljem 11-ndana.