Pariisi St-Germaini kangelane oli Prantsuse koondise ründeäss Kylian Mbappe, kes tegi kübaratriki, lüües värava 32., 65. ja 85. minutil. Prantsuse klubi neljanda värava eest hoolitses 70. minutil Moise Kean. Kodumeeskonna Barcelona oli avapoolaja keskel penaltist juhtima viinud Lionel Messi.

"Mäng näitas, et meil on veel palju asju puudu, et olla tipptasemel meeskond, eriti sel tasemel, mida sul Meistrite liigas vaja läheb. Mäng näitab, kui palju paremad nad olid. Nad olid meist kõvasti efektiivsemad," rääkis hollandlasest loots Camp Nou staadionil pressikonverentsil, vahendab Daily Mail.

"Esimene poolaeg oli tasavägisem. Me läksime 1:0 juhtima ning ka Ousmane Dembelel oli võimalus, aga teisel poolajal oli meil kaitses palju probleeme ning nad tõestasid, et nad meist füüsiliselt palju tugevamad."

"Nad näitasid, et on meist täielikum meeskond ning me peame sellega leppima ja sellest püüdma paremaks saada. Me teadsime, et füüsiliselt hea ja kogenud meeskonna vastu võib midagi sellist juhtuda. Nad on meist mitmes mõttes eest ära."

Hollandlane avaldas kahtlust, et nad suudavad 10. märtsil Pariisis 1:4 kaotusseisu ümber pöörata, nagu Luis Enrique juhendatav Barcelona tegi 2017. aastal, alistades PSG kaheksandikfinaali teises mängus 6:1. Toona peeti avamäng Pariisis, kus PSG purustas Kataloonia hiiu 4:0.

"Ma võin valetada, aga kui sa kaotad kodus 1:4, on sul väga vähe võimalusi jäänud," ütles ta.