"See on mulle huvitav väljakutse. Poisid, kes mängisid mõned aastad tagasi U-17 meeskonnas saavad nüüd esindada U-19 koondist ja teha oma esimesed sammud täiskasvanute tasemel," lausus aastail 2019–2020 Eesti A-koondist juhendanud sinisärkide rekordinternatsionaal venekeelsele ERR-ile, vahendab ERR Sport.

Reimi peamiseks väljakutseks saab olema EM-valiktsükkel, kus Eesti noortekoondis läheb vastamisi Austria, Valgevene ja Ungariga.

"Eeldatavasti osaleme suvel Lätis Balti turniiril. Septembris tahaksime kodus pidada maavõistlusmängu, kuid see on veel lahtine. Sellest vanuseklassist alates kehtib reegel, mille kohaselt saavad noortekoondised kohtuda ainult koondisepauside ajal. Varasemalt võisid nad kokku tulla ja treenida tihemini, kuid nüüd tuleb järgida täiskasvanute reegleid," lisas Reim.

Lisaks FCI Levadiale ja Eesti A-koondisele on Reim juhendanud veel Tallinna FC Florat, kellega tuli kahel korral Eesti meistriks. U-19 koondise juures liituvad Reimiga abitreener Mihhail Artjuhhov ja väravavahtide juhendaja Andrus Lukjanov.