Pariisi St-Germaini kangelane oli Prantsuse koondise ründeäss Kylian Mbappe, kes tegi kübaratriki, lüües värava 32., 65. ja 85. minutil. Prantsuse klubi neljanda värava eest hoolitses 70. minutil Moise Kean. Kodumeeskonna Barcelona oli avapoolaja keskel penaltist juhtima viinud Lionel Messi.

Mbappest sai ühtlasi esimene jalgpallur sel sajandil, kes on Nou Campil Barcelonale kolm väravat löönud.
Kylian Mbappe lööb värava

Inglismaa meistriliigas kolm järjestikust kaotust saanud Liverpool näitas neutraalsel väljakul ehk Budapestis peetud kohtumises suurepärast mängu ja võttis RB Leipzigi vastu 2:0 võidu. Mõlemad väravad sündisid teise poolaja alguses Saksamaa klubi kaitsjate eksimustest, mille järel saatsid palli võrku Mohamed Salah ja Sadio Mane.

Leipzig ei saanud täna kasutada koduväljakueelist, sest Inglismaa klubisid ei lasta koroonaviiruse uue tüve tõttu Saksamaale.

Mõlemas paaris peetakse kordusmängud 10. märtsil. PSG koosseisus peaks siis uuesti rivis olema ka vigastust raviv Neymar.

Tänased mängud:

Barcelona - Pariisi Saint Germain 1:4
27. Lionel Messi (penalti) - 32., 65., 85. Kylian Mbappe, 70. Moise Kean

RB Leipzig - Liverpool 0:2
53. Mohamed Salah, 58. Sadio Mane

Mängude eelvaade:

Pariisi Saint Germaini ootab avaringis vana vaenlane FC Barcelona. Detsembris võisid prantslased loosi üle isegi veidike rõõmustada, kuid viimasel ajal on Barcelona saanud Ronald Koemani juhtimisel oma mängu järjest paremini käima. PSG soovib kindlasti kättemaksu 2017. aasta kaheksandikfinaali eest. Toona võitis PSG koduväljakul avamängu 4 : 0, kuid kaotas võõrsil 1 : 6.

Ülimalt põnevas duellis lähevad täna vastamisi aga 2019. aasta meister Liverpool ning RB Leipzig. Eelkõige on see kahe Saksa treeneri vastasseis. Kas 33-aastane Julian Nagelsmann suudab 53-aastase Jürgen Klopi üle mängida? Liverpooli viimse aja kehv vorm tõstab kõvasti Leipzigi enesekindlust. Liverpool on kaotanud koduliigas juba kolm kohtumist järjest ning on langenud kuuendale kohale.