25-aastane ameeriklanna hoidis pärast supersuurslaalomit kolmandat kohta, kuid slaalomis oli ta kiireim ja võttis slovakitari Petra Vlhova ees kulla. Kahte esimest jäi lahutama 0,86 sekundit. Pronksi sai olümpiavõitja Michelle Gisin (Šveits), kes kaotas Shiffrinile 0,89 sekundiga.

"Mul on hea meel, et otsustasime kombineeritud ala nendel maailmameistrivõistlustel oma kavasse võtta," ütles ameeriklanna Eurospordile antud intervjuus. "Oli tõeliselt tore päev, ilm oli ilus ja rajad olid mõlemal alal tõeliselt suurepärased. Sundisin end tagant ja andsin endast parima, et sõita võimalikult kiiresti ja jõuda finišisse."

Varem on Shiffrin võitnud maailmameistrivõistlustelt neli kulda slaalomis ja ühe superslaalomis.

Meeste Alpi kahevõistluses võitis kulla austerlane Marco Schwarz. Ta edestas tiitlikaitsjat Alexis Pinturault (Prantsusmaa) vaid nelja sajandikuga, pronksi sai šveitslane Loic Meillard (+1,12).

Eestlane Juhan Luik oli supersuurslaalomi järel 37. kohal - kaotas kiireimale 5,30 sekundiga -, kuid slaalomis ta takerdus suusaga väravakepi taha, kaotas suusa ja kukkus. 44-st mehest jõudsid finišisse vaid 23.