Eesti sõitis koosseisus Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Johanna Udras ja Eliisabet Kool.

4 x 3,3 km pikkusel võistlusel kaotas Eesti kuldmedali võitnud Rootsile 1.47,1. Neljandast kohast jäi puudu 16,3 sekundit.

Rootsile järgnes Venemaa (+0,2) ja Norra (+26,4). Kokku osales 16 võistkonda.

Kaasiku jäi oma sõiduga väga rahule ja sõnas: "Rajal oli täna hea kerge liikuda. Tiimikaaslased tegid samuti suurepärased sõidud ning tasuks saime kõrge 7. koha!"

"Sõit oli küll täna minu jaoks raske, kuid sain teatevõistluses panustada omale meelepärases vahetuses ning tegin oma osa ära. Ka treenerid utsitasid mind palju liikuma!" lisas Udras.

Tulemused:

Eesti naisjuuniorid

M20 vanuseklassis võttis eestlaste meeskond 4x5 km teatevõistluses 16. koha, kui suusatajad sõitsid välja aja 55.11,1. Meeskonnas oli sellel korral võistlemas Anders Veerpalu, Kaspar Päärson, Andreas Koppa ja Aleksander Tamm.

Vanuseklassi U20 teatevõistluse esikoha saavutas Norra ajaga 49.45,3, teisel kohal Soomeja kolmas Itaalia.

Vanuseklassis U23 sõitsid suusatajad segateadet. Eesti esindusvõistkond finišeeris 13. kohal ajaga 56.11,9. Võistkonnas olid Mariel Merlii Pulles, Henri Roos, Martin Himma ja Hanna-Brita Kaasik.

Segateate võidu viis U23 vanuseklassis koju Norra võistkond ajaga 52.52,.9. Teisel kohal platseerus Venemaaning kolmas oli Rootsi.

Homme ehk viimasel võistluspäeval ootavad U20 vanuseklasse ees klassika mass-stardid, kus neiud stardivad 15 km ning noormehed 30 km distantsidel. Eestit on esindamas Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Johanna Udras, Kaspar Päärson ja Anders Veerpalu.