Selveril on Eesti klubidest ainsana veel pidada kaks põhiturniiri mängu, RTUga minnakse vastamisi laupäeval kell 17.00 ning seejärel kohtutakse sama vastasega kodus 28. veebruaril.

Laupäevast mängu näeb otsepildis RTU/Robežsardze/Jurmala Facebooki lehel.

Lisaks on põhiturniiril neli kohtumist pidada Leedu klubil Gargzdai Amber Volleyl, kes kohtub kahel korral nii RTU kui Jekabpilsi Lušiga.

Tabelis on Selver hetkel 25 punktiga kolmandal kohal, ent võib edu korral põhiturniiri lõpuks mööduda Bigbank Tartust (27 punkti) ja tõusta teiseks.

Eesti võistkonnad saavad pärast põhiturniiri lõppu toimuvateks Eesti meistrivõistluste vahegrupi mängudeks kaasa stardipunktid 5 p. - 1 p. (põhiturniiri 1. asetus 5 punkti, 2. asetus 4 punkti, jne.). Vahegrupi lõplik paremusjärjestus (stardipunktid + mängudelt saadud punktid) paneb paika poolfinaalide paarid, 1. koht vs 4. koht ja 2. koht vs 3. koht.

Credit24 Meistriliiga play-offid algavad kaheksa meeskonna osalusel aprillis. Omavahel kohtuvad põhiturniiri 1. ja 8. koha saanud meeskonnad, 2. ja 7., 3. ja 6. ning 4. ja 5. koha saanud meeskonnad. Mängitakse kahe võiduni. Nelja klubi osalusel peetav finaalturniir toimub põhiturniiri võitja Saaremaa VK kodusaalis.