Neidude arvestuses U20 vanuseklassis näitas Eesti sportlastest parimat tulemust täna Keidy Kaasiku, kes finišeeris 5 km vabatehnikadistantsil 16. kohal ajaga 14 minutit ja 45,5 sekundit. Kohe tema järel 17. kohal finišeeris Kaidy Kaasiku ajaga 14.46,4. Johanna Udras lõpetas vabatehnika sõidu 49. ja Eliisabet Kool 57. kohal .

U20 noormeeste arvestuses tegi eestlastest parima tulemuse 10 km distantsil Andreas Koppa, kes platseerus 53. kohal ajaga 27 minutit ja 25,8 sekundit. Kaspar Päärson lõpetas tänase võistluse 57. ja Aleksander Tamm 72. kohal.

U20 kaksikvõidu võtsid tänastel võistlustel neidude arvestuses venelannad Veronika Stepanova ja Jegenia Krupitskaja ning kolmandal kohal norralanna Margrethe Bergane. Noormeeste arvestuses võitis võistluse norrakas Martin Kirkeberg Moerk, teisel kohal finišeeris soomlane Alexander Stahlberg ning kolmandana lõpetas Kanadast pärit noorsportlane Olivier Leveille.

Vanuseklassi U23 neidude arvestuses võistles Eesti eest Mariel Merlii Pulles, kes lõpetas 10 km vabatehnikasõidu ajaga 30 minutit ja 54,4 sekundit ning platseerus sellega 36. kohal. Noormeeste arvestuses sõitis parima tulemuse täna välja Martin Himma, kes lõpetas sõidu 35. kohal. Henri Roos lõpetas võistluse 55ndana.

U23 võidu viis neidude arvestuses Poola Izabela Marcisz, teisel kohal lõpetas sõidu rootslanna Louise Lindstroem ning kolmas norralanna Hedda Oestberg Amundsen. Noormeeste seas tegi päeva parima sõidu prantslane Hugi Lapalus, kes võttis sellega ka esimese koha, poodiumi teine koht sakslasele Friedrich Moch ning kolmandal kohal norrakas Iver Tildheim Andersen.

Kaidy Kaasiku ütles, et tema tänase sõidu eesmärk oli tegelikult olla TOP 15 seas, millest jäid mõned sekundid puudu. Taktika osas ütles Kaasiku järgmist: "Stardist oli eesmärk minna kohe julgelt välja ning hoida tempot lõpuni. Tõusud heas rütmis üles sõita ja laskumistele minna maksimaalse hooga."

Martin Himma ütles, et täna üritas ta alustada rahulikult. "Teisel ringil suutsin ikkagi liiga kiiresti sõita. Täna oli tunne ja suusad väga head ning suutsin kõvasti pingutada." Sportlane tõi välja, et viimasel ringil kiskusid jalad krampi, mis tema sõitu segas.

Laupäeval ootab sportlasti ees teatevõistlused. N20 vanuseklassi võistlejaid ootab ees 4x3,3 km ning naiskonna moodustavad Johanna Udras, Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku ja Eliisabet Kool. M20 teatevõistluses sõidetakse 4x5 km ja meeskonnas on Anders Veerpalu, Kaspar Päärson, Andreas Koppa ja Aleksander Tamm.

U23 vanuseklassidel toimub segateatevõistlus ning võistkonnas on Mariel Merlii Pulles, Henri Roos, Martin Himma ja Hanna-Brita Kaasik.