Kriisa on Arizona eest mänginud kolmes kohtumises. Ööl vastu reedet pääses ta esimest korda algviisikusse ja kolmandal katsel tuli ka esimene võit.

Eestlane viibis platsil 20 minutit ning viskas selle ajaga kaheksa punkti ja andis ühe resultatiivse söödu. Kriisa tabas kuuest kolmepunktiviskest kaks ja ka mõlemad vabavisked, ainus kahepunktivise korvi ei läbinud.

Kodusaalis mänginud Arizona resultatiivseimad olid Bennedict Mathurin ja James Akinjo 14 punktiga. Vastaste kasuks viskasid nii Ethan Thompson kui ka Jarod Lucas 13 punkti.

Mängu tipphetked, kus on ka mõlemad Kriisa kolmesed:

Arizona on Pac-12 konverentsis võitnud kaheksa mängu ja kaotanud kuus, Oregon State'il on kuus võitu ja seitse kaotust.

Kriisa vahetas algviisikus välja Terrell Brown jr.-i. Peatreener Sean Miller ütles mängujärgsel pressikonverentsil, et ta soovis pärast kahte järjestikust kaotust parandada Arizona kaitsemängu.

"Kaitse parandamine on meie prioriteet. Miks mitte anda Kerrile, kellel on energiat ja oskusi vastastelt ründevigu välja võtta, ruttu võimalus algviisikusse pääseda. See samm ei tohiks Terrelli kahjustada, aeg-ajalt algviisiku vahetamine hoiab lihtsalt kõiki valvel," põhjendas Miller Kriisa edutamist.

Mängu vahetusmeeste pingilt alustanud Brown jr. sai siiski Kriisast rohkem minuteid. Ta viskas 29 minutiga seitse punkti.