Vastane lihtsalt mängis kohati suurepärast tennist, kuid Kontaveit pidas rasketel hetkedel vastu ning teise seti lõpust alates valitses väljakul.

Kontaveit kirjeldas mängu Watsoniga kui väga-väga rasket ja pingelist: „Ma ei mänginud oma parimat tennist. Kohati rippusin mängu küljes ja proovisin teha, mis suutsin. Hea, et lõpuks kohtumise enda kasuks kallutasin. See polnud ilus mäng, vähemalt kahes esimeses setis – ei tundnud end vabalt ega enesekindlalt – aga kolmandas sain lõtvuse tagasi ja siis hakkas paremini minema.”

Murdepunkt saabus teises setis pärast seda, kui Kontaveit murdis vastase pallingu, kuid lasi kohe Watsonil tagasi murda. „See ajas vihale, aga ma ei läinud endast välja,” rääkis Kontaveit. „On neid päevi, mil sa ei tunne end värskena ega kõige paremini, kuid siis tuleb võidelda, aga mitte lasta sellest oma vaimu mõjutada. Serv oli mul kogu mängu vältel hea, aga kolmandas setis hakkasin agressiivsemalt nii tõrjuma kui punkte mängima.”

Võitlus Watsoni vastu oli raske ka füüsiliselt, tunnistas Kontaveit, sest eelmise päeva paarismäng püsis veel kontides. „Ei meeldinud mulle see paarismäng. Olin pärast seda väsinud ja mõtlesin, et nüüd tuleb järgmisel päeval üksikmängule minna. Ma pole kindel, kas edaspidi suure slämmi turniiridel paari mängin. Seekordne oli kehv kogemus.”

Kolmandas ringis kohtub Kontaveit ameeriklanna Shelby Rogersiga.