Davinson Sanchez viis 3. minutil Londonist kohale sõitnud külalised juhtima. Everton suutis aga seitsmeminutilise perioodi jooksul mängu ümber pöörata. 36. minutil viigistas Dominic Calvert-Lewin seisu, kõigest kaks minutit hiljem viis Richarlison Evertoni juhtima. 43. minutil tegi Gylfi Sigurdsson seisuks juba 3:1. Sellega polnud aga avapoolaeg vee läbi, kui kolmandal lisaminutil lõi Erik Lamela Tottenhami särgis ühe värava tagasi.

57. minutil oli taas täpne Sanchez, viigistades seisu 3:3 peale. Kümmekond minutit hiljem viis Richarlison aga taas Evertoni juhtima. Tottenham leidis ka sellele vastuse, kui 83. minutil sahistas võrku vahetusest sekkunud Harry Kane.

4:4 seisul lõppenud normaalaeg tähendas, et ees ootasid veel 30 mänguminutit. Võidu teenis lõpuks Everton, 5:4 võiduvärava lõi 97. minutil Bernard.

Raske võidu sai ka Leicester City, alistades kodus 1:0 Brightoni. Mängu ainsa värava lõi normaalaja neljandal minutil Kelechi Iheanacho.

Veerandfinaalis on koha kindlustanud veel Bournemouth, Manchester United, Sheffield United ja Manchester City. Viimased kaks veerandfinalisti selguvad paaridest Wolverhampton - Southampton ja Barsnley - Chelsea.