"Servisin täna väga hästi, see aitas palju. Plaan oli mängida agressiivselt nagu tavaliselt," ütles naerusuine Kanepi väljakul antud intervjuus.

Tegemist oli Kanepi karjääri 13. võiduga maailma TOP 10 mängija üle. Kolmandas ringis kohtub Kanepi eeldatavasti laupäeval horvaatlanna Donna Vekiciga (WTA 33.), kes alistas tunni ja kahe minutiga Argentinat esindava Nadia Podorska (WTA 45.) 6:2, 6:2.

Võimsalt servinud Kanepi lõi 10 ässa (Kenin 1) ja tegi 2 topeltviga (Kenin 3). Äralöökides jäi eestlanna peale 22:10, topeltvead Kaia poolt vaadatuna 17:22. Mõlemal oli kasutada seitse murdepalli, millest Kanepi realiseeris kolm ja Kenin mitte ühtegi. Võimas oli ka Kanepi esimeselt servilt võidetud punktide protsent 80% (Keninil 60%), kuid midagi polnud häda ka teisel servil, millelt mängu jäänud punktidest võitis Kanepi 61% (Kenin enda teiselt servilt 44%). Kõikidest punktidest kuulus Kanepile 65, Keninile 44.

Kanepi tegi oma esimese servimurde avaseti neljandas geimis, mis viis ta 3:1 juhtima ning järgmised kaks teise seti kolmandas ja seitsmendas geimis seisudeks 2:1 ja 5:2.

Uudist täiendatakse...