Pärast kukkumist näitasid rohkem pahameelt välja venelased.

"Kordusest on näha, et soomlane läks kõigepealt minust vasakule ja lõikas siis järsku paremale. Tema trajektoor oli vaba, ma ei saa aru, miks tal oli vaja nii äkki paremale tulla. Ta tegi seda meelega. Võib-olla ta oli väsinud ja ta kaotas pea. Kahjuks pole meie protestid seni tulu toonud," vahendas Retivõhhi sõnu uudisteagentuur TASS.

Retivõhh lisas, et Venemaa koondise peatreener Markus Cramer lubas pöörduda rahvusvahelise suusaliidu FIS-i poole, et Suhoneni karistataks. Seni pole võimalikust karistusest siiski midagi kuulda olnud.

Video kukkumisest:

"Jumal näeb kõike ja karistab selliseid kolleege, kui õige aeg kätte tuleb. Pea vastu," proovis Venemaa suusaliidu juht Jelena Välbe Retivõhhi Instagrami vahendusel lohutada.

Suhonen ütles, et tema midagi meelega ei teinud.

"Mul pole mingit aimu, mis juhtus. Kukkumine tuli mulle suure üllatusena. Kahju, olin heal positsioonil," rääkis ta Expressenile.

Suhonen võistles Ulricehamnis koos Joni Mäkiga, kes sattus paar nädalat tagasi senise suusahooaja suurimasse skandaali. Venemaa koondise liider Aleksandr Bolšunov sai Lahti MK-etapi teatesõidu lõpus Mäki peale nii vihaseks, et äsas talle kepiga ja sõitis pärast finišit soomlase pikali.