Jenissei võitis avaveerandi 26:21, poolajaks juhtisid külalised 45:38. Kolmanda veerandiga kasvatas Venemaa klubi vahet veelgi ning viimasel veerandil juba 18 silmaga juhtinud Krasnojarski klubi võttis lõpuks 11-punktilise võidu.

Marcus Keene viskas kalevlaste poolelt üleplatsimehena 27 punkti. 16 silma lisas Maurice Kemp, 8 punkti Rauno Nurger. Martin Dorbek kogus 7, Sten Sokk 6, Janari Jõesaar 4, Janis Kaufmanis 3 ja Indrek Sunelik ning Brano Djukanovic 2 punkti.

Võitjate resultatiivseim oli Dustin Hogue 23 punktiga, kaksikduublist jäi teda lahutama kaks lauapalli. Leyton Hammonds panustas võitu 18, Tyus Battle 12 silma.

Cramole oli see kahe võidu kõrvale kümendaks kaotuseks. Jenissei kerkis seega Eesti klubist tabelis mööda, nende saldoks on kolm võitu ja kümme kaotust.

ENNE MÄNGU:

Kalevil on Ühisliigas kaks võitu ja üheksa kaotust, Jenisseil kaks võitu ja kümme kaotust. Tabeli viimasel kohal on Minski Tsmoki, kellel on võrreldes Jenisseiga veel üks kaotus enam. Tsmoki ongi ainus võistkond, keda Kalev/Cramo tänavu võita on suutnud.

Jenisseil on kirjas võidud Permi Parma (võõrsil 84:67) ja Astana (kodus 77:76) üle. Astana alistati 24. jaanuaril.

Jenissei kuulsaim mängija on Venemaa koondislane Mihhail Kulagin, kes on viis aastat leiba teeninud Moskva CSKA-s. Ta on keskmiselt 16,7 punktiga ka Jenissei suurim skooritegija, aga võidumängus Astana üle ta kaasa ei teinud. Täna peaks Kulagin siiski mängima.

Vigastuste tõttu ei sõitnud Eestisse kolm Jenissei rotatsiooni kuuluvat mängijat: Ivan Viktorov, Aleksander Gudumak ja Sergei Balašov.

Kalev/Cramo kodulehe teatel on endiselt väljas tagamees Chavaugh Lewis, kellele tehakse neljapäeval uus magnetuuring ning siis pannakse paika edasine plaan. Devin Thomase ja Kregor Hermeti taastumine koroonaviirusest on kulgenud eeldatust raskemini, mistõttu nende osalemine otsustatakse alles vahetult kohtumise eel.