Daily Express kirjutab, et lisaks Kabakile ja Inglise esiliigaklubi Prestoni Ben Daviese allkirjale jahitakse ka Prantsuse klubi Marseille' ja Lille'i kaitsjaid Duje Caletat (Horvaatia) ja Sven Botmani (Holland).

Kabaki suunal tegutsevat Liverpool ajalehe väitel siiski kõige tõsisemalt. 20-aastane Türgi koondislane on väidetavalt Liverpooli radaril olnud varemgi. Viimased kaks hooaega on ta pallinud Bundesligas, varem Stuttgartis ja nüüd Schalkes. 2019. aasta jaanuarini oli ta veel Istanbuli Galatasaray mängija.

2019. aasta juunis käis Schalke Kabaki eest välja 15 miljonit eurot ning sõlmis temaga viieaastase lepingu. Tänaseks on ta Schalke eest mängides oma turuhinna Transfermarkti hinnagul kerinud 25 miljoni euro peale.

Kabaki siirdumisele Liverpooli võib aga takistuseks saada Schalke enda suutmatus türklasele asendus leida. Saksamaa klubid võivad uusi mängijaid soetada täna kella 19-ni (Eesti aeg). Inglismaal kukub tähtaeg Eesti aja järgi kell 1 öösel.

Daily Mail kirjutab, et kui kõik hästi läheb, loodab Liverpool Kabaki Inglismaale meditsiiniliseks ülevaatuseks lennutada juba homme. Esialgu plaanitakse türklane tuua klubisse laenulepingu alusel. Mehe väljaostusumma olevat 40 miljonit eurot, kuid Schalke majanduslikku seisu ja väljalangemisohtu arvestades võivad sakslased olla valmis hinda madalamaks kruttima. Laenulepingule tuues käiks Liverpool Kabaki eest Saksa klubile siiski välja 1,5 miljonit naelsterlingit (1,7 miljonit eurot).

1x
00:00