Bolšunov edestas lõpuspurdiga norralasi Johannes Hösflot Kläbot ja Paal Golbergi võrdselt 0,4 sekundiga. Fotofiniš andis teise koha Kläbole. Esiviisikus lõpetas veel kaks norralast - neljas oli Emil Iversen (+4,00) ja viies Sjur Röthe (+4,3).

Bolšunov elas seejuures üle ka ühe kukkumise, kuid suutis kaotatud aja tagasi sõita ja peagrupi kinni püüda. Faluni jäistel radadel oli üldse ridamisi kukkumisi ning kõige raskem õnnetus juhtus briti Andrew Youngiga, kes lendas ühel kiirel laskumisel läbi piirdeaia ning murdis esialgsetel andmetel reieluu.

Norralane Hans Christer Holund otsustas võistluse sootuks pooleli jätta, sest leidis, et tingimused on ühisstardiga sõiduks liiga ohtlikud.

"On palju häid suusatajaid, kes võtavad kiiretes tingimustes sama kurvi. Kahjuks tekkis selle käigus olukord, mille tõttu Andrew lendas justkui mürsuna läbi aia ja maandus kivikaljul Ta on tõenäoliselt reieluu murdnud," ütleb VG-le Briti rahvuskoondise treener, norralane Hans Kristian Stadheim.

Eestlaste parimana sai Alvar Johannes Alev 75 lõpetaja konkurentsis 62. koha (+2.49,2). Martin Himma oli 66. (+3.41,0), Kaarel Kasper Kõrge katkestas.