Kalev/Cramo võitis punktidevaese avapoolaja 35:33. Kaks minutit enne kolmanda veerandaja lõppu juhtisid võõrustajad 49:46, ent Kalev vastas sellele 10:0 spurdiga. Kalevlased suutsid viimasel veerandajal väikest edu hoida ning võtta lõpuks kaheksapunktilise võidu.

Cramo resultatiivseim oli Janis Kaufmanis 23 punktiga, 20 silma lisas Maurice Kemp. Marcus Keen viskas 8 punkti, Sten Soku, Rauno Nurgeri ja Janari Jõesaare arvele kogunes 6 silma. Minski Tsmoki suurim skooritegija oli Andrei Stabrovksi 16 punktiga.

Cramo teenis VTB Ühisliigas kaheksa kaotuse kõrvale teise võidu, Tsmoki saldoks on kaks võitu ja üheksa kaotust.

ENNE MÄNGU:

Kalev/Cramo kodulehe teatel jäävad tänasest kohtumisest eemale Chavaughn Lewis, Kregor Hermet ja Devin Thomas.

Lewist on juba pikemat aega seganud vigastus, Hermet ja Thomas veetsid jaanuari esimese poole koroonaviiruse tõttu karantiinis. Hermet naasis esmaspäeval Peterburi Zeniti vastu neljaks minutiks platsile, Thomas pole pikka aega väljakul käinud.

Detsembri alguses võitis Kalev/Cramo Tsmokit kodus tulemusega 88:82. Rohkem pole Kalev sel hooajal VTB Ühisliigas võidurõõmu tundnud, tabelis ollakse ühe võidu ja kaheksa kaotusega eelviimasel kohal. Tsmoki on võitnud kaks ja kaotanud üheksa matši.

Kalendriaasta esimesel kuul on praeguste plaanide kohaselt Kalev/Cramol tulemas veel üks VTB liiga kohtumine, kui 29. jaanuaril peaks toimuma kodumäng Zielona Goraga. 1. veebruaril plaanitakse samuti koduväljakul võõrustada liiga punast laternat Krasnojarski Jenisseid.

Lisaks on veebruarisse planeeritud veel kolm mängu, esmalt 7. veebruaril Moskvas kohaliku CSKA-ga ning seejärel on ees ootamas sõit Permi, kus esialgsete plaanide kohaselt kohtutakse kohaliku meeskonnaga nii 9. kui 12. veebruaril.