"Mõned muutused on aset leidnud, alustan hooaega Wydaeghe kõrval. Tahan tänada Gilsouli kümne aasta eest, mille koos veetsime ning nende mälestuste eest," kirjutas belglane sotsiaalmeedias.

Neuville ja Gilsoul võistlesid koos alates 2011. aastast. Belglased võitsid koos 13 rallit ning lõpetasid poodiumil 43-l korral. Gilsoul on WRC-s saanud kirja 113 MM-rallit.

Wydaeghe on varasemalt WRC etappidel osalenud, aga mitte kõige kõrgemas klassis. Viimati oli ta MM-sarjas stardis tunamullusel Kataloonia rallil, kus nad koos Guillaume de Meviusega said WRC2 arvestuses kaheksanda koha.

Wydaeghe on teinud koostööd ka teise Hyundai sõitja Craig Breeniga. Belglane ja iirlane osalesid koos 2019. aasta Monza rallisõul.

Täiendatud kell 14.38:

Gilsoul jagas Facebookis Neuville'i postitust, lisades juurde üllatust väljendava emotikoni. "See oli tema valik. Me elasime koos üle võrratuid seiklusi. Kogeme neid ka edaspidi, kuid paraku igaüks omaette."

"Me ei suutnud jõuda uue hooaja osas kokkuleppele, seega otsustasime koostöö lõpetada. Meil olid koos väga toredad mälestused ning tahan teda tänada kogu töö eest viimase kümne aasta jooksul," rääkis Neuville WRC-sarja kodulehe vahendusel. "Nüüd on aeg keskenduda Monte Carlole. Töötame Martijniga koos, et olla valmis, kuigi sellest tuleb meile mõlemale raske väljakutse."